Naoussa is één van de topwijnen. Deze wijn heeft een geheel eigen karakter. In de geur aroma’s van zwarte bessen. Een droge, verfijnde wijn die rijpt op vaten van Frans eiken gedurende minimaal...
Druivensoorten: Roditis en SavatianoKleine hoeveelheden dennen hars wordt toegevoegd tijdens de fermentatie van de wijn. De druiven worden met de hand geoogst. Fermentatie vindt plaats in roestvrij...
Een bijzondere dessertwijn gemaakt van zongedroogde druiven van het eiland Santorini. De druiven worden gedurende 8 tot 10 dagen gedroogd in de zon. Vervolgens vindt er een langzame fermentatie...
In de smaak tonen van onder meer passievrucht en bloemen (rozen en kamperfoelie). Een wijn met een lange afdronk en zelfs iets van witte peper in de smaak. Deze wijn is gemaakt van 100% Moscofilero...
Afkomstig van de heuvelachtige regio van centraal en noord MakedoniaDruivensoorten: Xinomavro en MerlotEen klassieke wijn waarbij tijdens de fermentatie de schillen kort worden meegenomen. Dit proces...
Gemaakt van de autochtone Agioritiko druif, uit de beroemde Nemea wijnregio op het schiereiland Peloponnesos. Deze wijn rijpt op houten vaten en aansluitend op fles.